Huifkartocht Zeehonden bij Pieterburen

Sanjesfertier

Activiteiten voor kinderen

Er zijn veel leuke dingen te doen!


Maak een huifkartocht en picknick onderweg in Paesens-Moddergat.

In een boerenwagen met een geweldig Belgisch trekpaard bekijk je de vissersdorpen Paesens-Moddergat en de "Garnalenfabriek" . 

Bezoek de zeehondencreche in Pieterburen.

Een leuk dagje uit voor het hele gezin? Het zeehondenziekenhuis is het grootste opvangcentrum voor zeehonden in Nederland. Hier kun je wilde zeehonden zien en kun je alles ontdekken over zeehonden en zeehondenopvang.

Banjer over het blote voetenpad in Opende.

Trek je schoenen uit en volg het bijzondere pad. Laat de benen bijvoorbeeld wapperen op de 'bungelbank' of loop met de blote voeten over een touwbrug. Spring van steen tot steen op het eilandje. 

Vissen op Forel bij de Forelpoel.

Forellen vissen, vangen én eten kun je bij de Forelpoel in Kollumerzwaag. De gevangen forellen mag je mee naar huis nemen.

De leukste kinderboerderij, de Anna Zijlstra hoeve.

Geniet van de boerderijdieren zoals schapen, geiten, ezels, varkens, konijnen, eenden, ganzen en kippen. In het hoogseizoen kunnen kinderen zelfs op één van onze ezels rijden!

Speelpark Sanjesfertier.

Lekker klimmen & kruipen door de apenkooi, bouwen op de blokkenzolder, rijden in het verkeerspark en varen door de botenbaan. Dit alles en nog véél meer is mogelijk in het speelpark.